Kurser i Göteborg

Schema VT-24

Terminen börjar fr o m måndagen den 22 januari 2024 och kurserna består av 12 kurstillfällen om ej annat anges.

Läs mer om kurserna här!

Måndagar:

Kl 17.45-19.15 Mellan (kursstart 22/1), FULLTECKNAD!

Kl 19.20-20.50 Nyb 2/forts (kursstart 22/1), ENSTAKA PLATS KVAR!


Onsdagar:

Kl 11-12 Señoras Flamencas (10 ggr, kursstart 24/1)FULLTECKNAD!

Kl 17.45-18.55 Nybörjare (kursstart 24/1), FULLTECKNAD!

Kl 19-20.30 Nyb 2 (kursstart 24/1), FULLTECKNAD!


Torsdagar:

Kl 17.45-19.15 (kursstart 25/1) Fortsättning, ENSTAKA PLATS KVAR!

Kl 19.20-20.50 (kursstart 25/1) Avancerade


Söndagar:

Extrainsatta klasser under terminens gång!


Övrigt:

Du som vill hyra studion för att kunna öva själv kan göra detta till ett mycket förmånligt pris! Kontakta CdF för att boka en tid!


Under vårterminen kommer vi att dansa till inspelad musik då Robban är bortrest hela våren.


Priser:


Terminskurs 12 ggr á 90 min: 2 600 kr

Nybörjare terminskurs 12 ggr á 70 min: 2 160 kr

Señoras Flamencas 10 ggr á 60 min: 1 800 kr

Privatlektion 1-3 pers: 900 krRabatter!

Passa på att boka din plats på vårens terminskurser senast på julafton den 24 dec 2023 så får du 400 kr rabatt på ordinariepriset!


Du som är heltidsstuderande/sjukskriven/arbetssökande får 10% rabatt på ordinarie kursavgift. Går ej att kombinera med andra rabatter.Nivåbeskrivning:


Nybörjare: Inga förkunskaper krävs. 


Nybörjare 2: 1-2 terminers förkunskaper (eller mer om du vill nöta in baskunskaperna mer). Till denna kurs behöver du ha riktiga flamencoskor och kjol. Behöver du tips om skor så kontakta oss. Tänk på att om du ska beställa skor så tar det åtminstone 4 v. att få dem levererade.


Nyb2/forts: 3-4 terminers förkunskaper av flamencodans. Du behöver här ha lite koll på terminologi och ha dansat tangos flamencos och bulerías tidigare.


Fortsättning (Forts): 4 terminer- flera års förkunskaper (om du känner ett behov av fördjupa dina baskunskaper). Passar alltså även bra för dig som har dansat många år tidigare men som vill jobba med mer grundläggande övningar för att ha mer tid för att jobba med rörelsekvalitet och uttryck!


Mellan: Förkunskaper 8 terminer och uppåt. Passar även bra för dig som dansat många år tidigare men vill nöta materialet metodiskt och repetera övningarna mer.


Avancerad: Minst 7 års förkunskaper, högt tempo och eget ansvar. Det här är den svåraste nivån på CdF och ställer således högre krav på dig som deltagare. Passar dig som vill utmana dig själv och ta dig an svårare material både tekniskt och koreografiskt.


Har du frågor gällande nivå-tveka inte att höra av dig så att du hamnar på den kurs som passar dig bäst!Anmälningsvillkor:


Betalning görs efter erhållen faktura som mailas ut ca en vecka före kursstart, varför du som anmäler dig behöver se till att du har lämnat korrekt mailadress med din anmälan. Du kan dela upp betalningen i två omgångar om du vill, meddela detta i så fall.


Varje anmälan görs av personen anmälan avser, det går alltså ej att anmäla en andra part.

OBS!a du kan göra ev avanmälan fram till två veckor före din kurs startar, därefter är din anmälan bindande vilket medför att du i och med din skriftliga anmälan accepterat att du gör dig fullt betalningsskyldig för kursen.

Betalningsskyldighet gäller dock ej vid sjukdomstillstånd som uppkommit innan kursstart och som kan styrkas med läkarintyg. CdF förbehåller sig då rätten att ställa in kurs som ev får för få deltagare till följd av detta.

Datum nedan att komma ihåg uppdateras löpande!